Palvelut:

Maalaukset, kattoremontit ja julkisivuremontit

Kun omakotitalosi tai vapaa-ajan asuntosi kaipaa ulkoremonttia, RH Kymppi Oy on luotettava yhteistyökumppanisi. Teemme ulkoverhousten ja kattojen maalaukset, ulkoverhousremontit ja kattoremontit vahvalla osaamisella.

Suoritamme takuutyönä kaikki remontit ja käytämme aina suomalaista työvoimaa. Työskentelemme Evijärveltä käsin Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjoispohjanmaan ja Keski-Suomen alueilla.

Tutustu palveluihimme alla ja tilaa ilmainen kartoitus!

Ota yhteyttä ›

Ulkoverhouksien maalaus:

Ulkoverhouksien maalauksissa puhdistamme ensin vanhan pohjan, poistamme irtomaalin sekä korjaamme lahoviat, minkä jälkeen suoritamme pensselimaalauksen/ruiskumaalauksen kauniin lopputuloksen takaamiseksi. Tarvittaessa uusimme myös ikkuna- ja ovipielilaudat sekä nurkkalaudat.

Ulkoverhousremontit:

Asennamme uuden puuverhouksen esim: päätypontattu 23mm paksu kuusipaneeli, jossa on pohjamaalattuna hienosahattu pinta. Lisälämmöneristeen lisäämme tarvittaessa.

Kattoremontit:

Vanha peltikatto puretaan, mahdolliset lahoviat uusitaan ja asennamme ruoteet (32x100 mm), aluskatteen ja pellitykset hyvällä tuuletuksella. Huopakatot vaihdamme peltikatoksi rakentamalla huolellisesti tuuletuksen rakenteisiin.

Kattomaalaukset:

Kattomaalauksessa suoritamme ensin huolellisen liuotinpesun, hilseilevän maalin poiston ja ruostekohtien käsittelyn. Tämän jälkeen kattomaalaus tehdään pensselityönä/ruiskumaalauksena, jolla saadaan kaunis ja kestävä pinta.

Rakennustelinevuokraus ja henkilönostinvuokraus:

Meiltä myös rakennustelinevuokraus ja henkilönostinvuokraus remonttiasi varten. Vuokrattavana rakennustelineiden lisäksi kaksi erilaista henkilönostinta 11 m ja 18 m työskentelykorkeuksiin:

Omme-henkilönostin ajureilla 170 (18 m työskentelykorkeus)
Dino 105 (11 m työskentelykorkeus)

Ota yhteyttä ›

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät remontit meillä, sinulla on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä. Muista hyödyntää tuntuva veroetu!

Lue lisää >